PINTXOS & TAPAS
Bites starting at 16:00
2,5
PiNTXOS
TOAST MET DIVERSEN GARNITUUR
2,5
5
PAiN CON AiOLi
BROOD MET KNOFLOOK MAYONAISE
5
7,5
QUESO MANCHEGO D.O.
SCHAPENKAAS VAN HET SCHAPENRAS MANCHEGO
7,5
9
JAMON IBERiCO BELLOTA 40 GR
RAUWE HAM VAN HET IBERICO VARKEN
9
6
TORTiLLA DE PATATAS
SPAANSE AARDAPPELTAART MET OLIJFJES EN GEITENKAAS
6
6
TORTiLLA DE PATATAS
SPAANSE AARDAPPELTAART MET OLIJFJES EN GEITENKAAS
6
7
PATATAS DULCE CON AiOLi
PATATJES VAN ZOETE AARDAPPEL MET AIOLI
7
8
CHiSTORRA A LA PLANCHA
GEBAKKEN CHORIZO
8
6,5
CROQUETAS CON ESPiNACA
5 ST KROKETJES MET SPINAZIEVULLING
6,5
7,5
MOULES A L’ESPAGNOL / 7,5
GEBAKKEN MOSSELEN MET EEN BASKISCHE SAKARI SAUS
7,5
7,5
GAMBA PiRi PiRi / 7,5
GAMBA’S IN KNOFLOOK EN PEPERTJES
7,5
7,5
PiMiENTOS DE PADRON A LA PLANCHA
SPAANSE GROENE PEPERS
7,5
TOCiNA / 7,5
12 UUR GEGAARDE BUIKSPEK OP EEN SPIESJE 2 ST
PLANCHA - op de plank
Borrelhapjes vanaf 16:00
15
FROMAGE
DIVERSE KAZEN VAN ED BOELE
15
9
JAMON IBERiCO BELLOTA 40gr.
HAM VAN HET IBERICO VARKEN
9
18
CHARCUTERiE
DIVERSE VLEESWAREN UIT HET NOORDEN VAN SPANJE
18
17
FROMAGE / CHARCUTERiE MiX
KAAS EN RAUWE HAM VAN HET IBERICO VARKEN
17
17
PLATEAU BAYONNE
HAM VAN HET IBERICO VARKEN / MANCHEGO SCHAPENKAAS / BROOD / OLIJFJES / NOOTJES / MORJON SARDIENTJES
17
90
PLATEAU SOiREE
VOOR 4 PERS. VANAF 18:00u ALLE TAPAS VOOR 4 PERSONEN OP EEN PLANK
90
MAIN COLD
13
SALADE BAYONNE
GEITENKAAS / IBERICO HAM / NOOTJES
13
6,5
CARPACCiO VAN VLEESTOMATEN
MET OLIJFOLIE EN ZEEZOUT
6,5
9
CEViCHE VAN MAKREEL
IN SAKARI MET CITROEN GEGAARDE MAKREEL FILET
9
MAIN WARM
13
ARTiSJOK GEGRATiNEERD
GEGRATINEERDE ARTISJOK MET 3 DIPJES
13
13
MARMiTAKO
STOOFSCHOTEL OP ZIJN BASKISCH MET VIS EN AARDAPPELTJES
13
17
POULET DE BAYONNE
EEN HEEL PIEPKUIKEN VAN DE GRIL MET SPEK
17
18
BAVETTE A L’ESPAGNOL
GEGRILDE BIO RUNDER-STEAK VAN DE FLANK MET OLIJFOLIE EN ZEEZOUT MET PIMIENTOS DE PADRON EN FRIETJES VAN ZOETE AARDAPPEL
18
15
PULPOALABASQUE
TENTAKEL VAN OCTOPUS VAN DE GRIL
15
18
LUBiNA A LA PLANCHA
HELE ZEEBAARS MET KNOFLOOKBROOD
18
21
CONFiT DE CANARD
GECONFIJTE EENDEBOUT MET EEN ZUURKOOL STAMPPOT
21
BURGERS-Bio
12
HOSSEGOR BURGER
BRIOCHE BOL, BIO ANGUS-BEEF 180 GR, BACON, KAAS, TOMATEN- UIEN COMPOTE, SLA MET FRIETJES VAN ZOETE AARDAPPELTJES
12
11
GREEN BURGER
BRIOCHE BOL, VEGETARISCHE SOJA BURGER, GEGRILDE GROENTE, MANCHEGO SCHAPENKAAS MET FRIETJES VAN ZOETE AARDAPPELTJES
11
DESSERTS
CAFÉ GOURMAND
MET EEN VAN KLEEF EN EEN CHOCOLAATJE UIT ONS EIGEN ASSORTIMENT
SUCRÉ
VRAAG NAAR ONZE TAARTJES IN DE VITRINE